Schrijven - SCHRIJVERSSCHOOL
Schrijven - Creatividad

El Narrador


Workshops voor creatief schrijven. 
Schrijversschool El Narrador
organiseert workshops en leergangen op het gebied van creatief schrijven. De opzet is op toegankelijke wijze om te gaan met taal. In eerste instantie niet op een technische taalkundige manier, maar in een creatief proces waarin je beleving, gevoel en fantasie kunt bundelen. Daarna komt de schrijftechniek aan bod. 

Een workshop is eenmalig. In een leergang kunnen we een serie afspreken.

Tot nu toe heeft dat de volgende workshops opgeleverd:

VAN GEDICHT NAAR RAP 

In deze workshop wordt een gedicht voorgedragen. Hier kan  een rap van gemaakt worden. Je gaat schrappen, je woordenschat aanspreken, mooie zinnen maken en de performance voorbereiden. We hebben beats bij ons. Er wordt gewerkt in groepjes.

Deze workshop is geschikt voor groepen van maximaal 30 (voor 8-12 jarigen) en wordt bij voorkeur gehouden in een sportzaal op locatie.

Voor kleinere gezelschappen (max. 10) kan deze workshop (ook in de vorm van een leergang) gegeven worden in mijn vaste workshopruimte in Rotterdam Zevenkamp.


VAN BIOGRAFIE NAAR PROMOTIE

In deze workshop wordt geleerd hoe je kort en krachtig een biografie kunt schrijven. Dat levert een verhaal op met gevoel en persoonlijke sprankeling. Zo kun jij je droom verwerken in een biografie dat tevens je visiekaartje in woorden oplevert.

Deze workshop is geschikt voor groepen (bijv. popschool, muziekschool, MBO en HBO opleidingen.

Deze workshop wordt gegeven in mijn vaste workshopruimte in Rotterdam Zevenkamp. 


GEDICHTEN SCHRIJVEN VAN POËTISCHE BEELDEN

In deze workshop word het maken van gedicht gecombineerd met een wandeling die gemaakt wordt in het Rottemeren gebied. Je krijgt een schrijfboekje waarin je aantekeningen of bijvoorbeeld een tekening kunt maken. Na de wandeling krijg je tips hoe je jouw gedicht vorm kun geven. Hierna ga je aan de slag me jouw gedicht(en). Re resultaten bespreken we na en worden na afloop eenvoudig gebundeld.

Wil je wat gaan doen me creatief schrijven op onze manier, maar staat jouw workshop er niet bij? Geef dan jouw idee door. Dan gaat de schrijversschool daarmee aan de slag.

Heb je belangstelling of heb je vragen? Vul dan onderstaand contactformulier. In het reactieveld graag aangegeven voor welke workshop de belangstelling uitgaat. Gaaf dan s.v.p. aan hoe groot jouw groep is en geef dan gelijk door wanneer je de workshop wilt volgen. Overdag is op dit moment woensdag de dag met de meeste ruimte, maar op een andere dag is altijd ruimte te maken. In de avonduren is er veel ruimte in de agenda van de schrijversschool.

Het is ook mogelijke de schrijversschool in te schakelen bij het organiseren van boekenweek- of poëzieweek activiteiten.

De schrijversschool is nu in de gelegenheid de workshops en leergangen te geven in De Bovenkamer aan de rand van Rotterdam Zevenkamp in een prachtige natuurlijke omgeving in de buurt van het Wollefoppenpark, Zevenhuizerplas en de Rotte. Op korte loopafstand van metrostation Ambachtsplein en Nieuw Verlaat.


Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Plaats:
Reacties: