Schrijven - SCHRIJVERSSCHOOL
Schrijven - Creatividad

El Narrador


Workshops voor creatief schrijven. 
Schrijversschool El Narrador
organiseert workshops op het gebied van creatief schrijven. De opzet is op toegankelijke wijze creatief om te gaan met taal. Niet op een technische manier, maar in een creatief proces waarin je beleving, gevoel en fantasie kunt bundelen. Tot nu toe heeft dat de volgende workshops opgeleverd:

VAN GEDICHT NAAR RAP 

In deze workshop wordt een gedicht voorgedragen. Hier kan  een rap van gemaakt worden. Je gaat schrappen, je woordenschat aanspreken, mooie zinnen maken en de performance voorbereiden. We hebben beats bij ons. Er wordt gewerkt in groepjes.

Deze workshop is geschikt voor groepen van maximaal 30 (voor 8-12 jarigen) en wordt gehouden op locatie.


VAN BIOGRAFIE NAAR PROMOTIE

In deze workshop wordt geleerd hoe je kort en krachtig een biografie kunt schrijven. Dat levert een verhaal op met gevoel en persoonlijke sprankeling. Zo kun jij je droom verwerken in een biografie dat tevens je visiekaartje in woorden oplevert.

Deze workshop is geschikt voor groepen (bijv. popschool, muziekschool, MBO en HBO opleidingen.

Deze workshop wordt gegeven in mijn vaste locatie in Rotterdam Zevenkamp. Het is ook mogelijk deze workshops te geven in een ruimte die aangeboden wordt door de klant.


GEDICHTEN SCHRIJVEN VAN POËTISCHE BEELDEN

In deze workshop word het maken van gedicht gecombineerd met een wandeling die gemaakt wordt in het Rottemeren gebied. Je krijgt een schrijfboekje waarin je aantekeningen of bijvoorbeeld een tekening kunt maken. Na de wandeling krijg je tips hoe je jouw gedicht vorm kun geven. Hierna ga je aan de slag me jouw gedicht(en). Re resultaten bespreken we na en worden na afloop eenvoudig gebundeld.

Heb  je belangstelling voor 1 van de workshops of heb je vragen? Vul dan onderstaand contactformulier. In het reactieveld graag aangegeven voor welke workshop de belangstelling uitgaat.


Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Email:
Telefoon:
Plaats:
Reacties: